Intake

Je kunt een afspraak maken voor een eerste gesprek, de intake. Dit gesprek kost € 10,- en duurt maximaal 1 1/2 uur.  We kijken of er een "klik" is, we krijgen een beeld van elkaar en onderzoeken of dat wat ik te bieden heb aansluit bij hetgeen waarvoor je ondersteuning zoekt. In dit gesprek proberen we je vraag zo helder en concreet mogelijk te formuleren en als de tijd het toelaat kunnen we wat korte oefeningen doen.

 

Het vervolg

Gaan we met elkaar door dan spreken we af voor een aantal sessies waarna we evalueren. De evaluatie richt zich op wat je hebt bereikt in het kader van je (hulp)vraag en of het wel of geen meerwaarde heeft om door te gaan.

 

Duur en kosten per sessie

Ik reken een tarief van € 65,- per sessie. Dit tarief wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Een sessie duurt minimaal 60 en maximaal 75 minuten. Omdat ik vind dat ondersteuning voor iedereen toegankelijk moet zijn, ook voor mensen met een minimum inkomen, is een lager tarief mogelijk. Dit kunnen we afstemmen in de intake.

Mocht je de afspraak afzeggen binnen 24 uur, dan worden de kosten in rekening gebracht. 

 

 

Registratie beroepsvereniging &KVK

SLBP Beroepsvereniging registratienummer 28075922

KVK nr. 85674524

 

 

 

 

Als we met elkaar gaan werken vraag ik je na elke sessie een kort verslagje te schrijven n.a.v. een aantal vragen. Op deze manier neem je ook na de sessie tijd om te reflecteren.