Ervaringen

Helen: "In de therapie heb ik onder begeleiding van Biek in enkele sessies een voorzichtige verkenning mogen doen van de interactie tussen lichaam en geest en ervaren hoe dat er concreet kan uitzien. Ik kijk nu na deze therapie met meer interesse naar wat mijn lichaam mij vertelt en nodig heeft, en probeer daar vanaf nu meer naar te luisteren.  Daarnaast heb ik concrete tips gekregen hoe hiermee in de dagelijkse praktijk aan de slag te kunnen. Biek biedt een veilige omgeving en met haar humor en creatieve aanpak weet zij je uit te nodigen om je grenzen te verkennen en zelfs te verleggen. Ik ben heel verbaasd over hoeveel het mij gebracht heeft."

Jules: "De sessies met Biek hebben mij veel meer bewust gemaakt van mijn lijf. En ik heb geleerd al die fysieke reacties serieus te nemen, zodat werkdruk en stress beter hanteerbaar worden. Had en heb soms nog erg de neiging om mijn lichaam te negeren en te vergeten. Oefeningen die al improviserend (leek het) ontstonden hebben zeker ook bijgedragen. Wat ik vooral fijn vind is dat je met humor en tegelijk verstand van zaken en veel levenservaring me kon helpen om te relativeren en het 'simpel' te houden. Dank je wel voor het samen optrekken!"

Denise: "Biek is iemand bij wie je je direct op je gemak voelt, niet geheel onbelangrijk bij welke therapie dan ook. Daarbij is dit een therapie zonder eindeloos oprakelen wat geweest is. Je krijgt handvatten in de vorm van simpele oefeningen die je altijd en overal zelf kunt doen. Top!!!"

Pascale: Ik heb bij Biek geleerd weer naar mijn lijf te luisteren en minder streng en liever voor mezelf te zijn. Dit doet ze op zo'n eenvoudige maar ontzettend effectieve manier dat je in eerste instantie niet door hebt wat het met je doet. Meng dit met haar mooie persoonlijkheid en geduld en je hebt een prachtig helende combinatie.

Lucien: "Biek heeft mij in een moeilijke fase van verdriet, onzekerheid en stress de tools aangereikt om mijn leven weer op de rit te krijgen. Haar persoon en de therapie, een combinatie van mind en body, werkte zeer goed voor mij."